Zien: Bella Hadid plaatst emotionele post over Gigi Hadid

En haar volgers schrikken zich een hoedje van de foto.

Terwijl zus Gigi Hadid ieder moment kan bevallen van haar eerste kindje, plaatst Bella Hadid een emotionele post op Instagram. En Gigi's little sis laat in eerste instantie haar volgers behoorlijk schrikken…

Foto

Op de foto poseren de zusjes namelijk beiden met hun 'babybuik' in de avondzon. “11 juni, 2020… Twee baby's in de buik. Alleen is die van mij van een burger en die van Gigi van Zayn. Ik hou zoveel van jullie allebei, ik kan niet stoppen met huilen”, schrijft het model bij de foto.

Zwanger

In eerste instantie laat Bella haar volgers behoorlijk schrikken, omdat ze dus ook lijkt te poseren met een babybuikje, maar niets is minder waar! “Ik kreeg bijna een hartaanval van deze foto voordat ik de caption las”, schrijft iemand. En ook “OMG, ik dacht dat Bella ook zwanger was”, is te lezen.

Daarnaast vragen sommige volgers zich af of het kindje van Gigi en Zayn misschien 'Angel' zal heten, omdat de mommy to be reageert met een engel-emoji. Ook vragen enkele volgers zich af of het model misschien al bevallen is, omdat Bella “niet kan stoppen met huilen”.

To be continued…

Bron: Grazia | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws