Deze 6 outfits zijn perfect voor regenachtige dagen

Het is herfst, maar niet getreurd: met deze outfits trotseer je lachend elke plensbui.

Lees ook

Hoewel de herfst een prachtig seizoen kan zijn, met gekleurde bladeren en de najaarszon, kan het ook vaak regenachtig zijn. Maar niet getreurd: met deze tips trotseer je lachend elke plensbui.

Wisselvallig

De afgelopen paar dagen ook telkens op je weer-app gekeken of je naar buiten kon? Je bent niet de enige! Daarnaast is het ook even schakelen welke outfit je tijdens een regenachtige dag aan moet trekken. Je kleedt je namelijk al snel te warm of juist te koud aan. Daarom een paar tips voor je geselecteerd, zodat je de volgende keer de regen trotseert.


6 tips

1. Classics
Ga voor klassiekers, zoals je favoriete spijkerbroek gecombineerd met je go-to enkellaarsjes, een leuke top en een warme tussenjas.

2. Laagjes
De temperaturen dalen, waardoor het belangrijk is om je warm aan te kleden. Layer is je beste vriend! Draag bijvoorbeeld een dunne trui onder je maxi-jurk, gecombineerd met een paar sneakers.

3. Maxi-jurken
Hét kledingstuk wat je het hele jaar door kunt dragen. We noemden hierboven al een style tip, maar je kunt 'm ook makkelijk met een paar laarzen én een lange jas dragen.

4. Regenlaarzen
Investeer in paar die ook als 'gewone' laarzen kunnen doorgaan. Ideaal voor wandelingen in het bos, op het strand of als je tijdens een plensbui naar de supermarkt moet.

5. Hoofddeksels
We schreven er al eerder over, maar hoeden en petten zijn helemaal hot and happening dit najaar. Ga voor een leuke bucket hat of classy baret.

6. Oversized blazer
Een snelle truc die elke outfit er chic uit laat zien. Het gevoel dat je iets mist? Voeg dan een riem toe, om je taille meer te accentueren.

Bron: InStyle | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook