Sarah Jessica Parker heeft verdrietig nieuws voor Sex and the City-fans

Nooo, say it ain't so....

Lees ook

Na het daverende succes van de eerste twee Sex and the City-films, hebben we bijzonder slechts nieuws voor de fans. De derde film van de populaire serie met Sarah Jessica Parker is namelijk volledig van de baan. What a shame!

Samantha, Miranda, Charlotte en Carrie zouden na hun avonturen in Mexico en Abu Dhabi weer samen op het grote doek schitteren in een derde film, maar volgens SJP is dit op het allerlaatste moment afgeblazen. En dat terwijl de actrice er juist onwijs veel zin in had.

Dat de film nu uiteindelijk toch is afgeblazen, zou dan ook niet de schuld van Sarah zijn. De 61-jarige Kim Cattrall, die in de serie en films de rol van de hysterische Samantha op zich neemt, zou zich ook off set als een diva hebben gedragen. De actrice zou zulke buitensporige eisen hebben gesteld, dat de producenten besloten de stekker eruit te trekken.

Een grote klap voor de crew en cast maar ook voor de fans, zo laat Sarah in een interview weten. “Het is voorbij, we doen het niet. Ik ben heel erg teleurgesteld. We hadden een mooi, grappig, hartverscheurend, vrolijk script en verhaal. Het is niet alleen jammer dat wij dat nu niet kunnen vertellen en mogen meemaken, maar het is nog veel teleurstellender dat het publiek dat zo graag nog een film wilde, die nu niet krijgt”.

Dat wordt dus nog maar een keer die dvd-box van zolder halen…

Lees ook: 16 dingen die je nog niet wist over Sex and the City

Bron: AD Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook