Adriana Lima onthult wanneer ze stopt met Victoria's Secret

Het model is al sinds 1999 actief voor het lingeriemerk...

Adriana Lima onthult wanneer ze stopt met Victoria's Secret

Ze heeft vrijwel iedere show van de grootste designermerken gelopen en paradeert al jaren over de catwalk van de Victoria’s Secret Fashion Show. Adriana Lima is dan ook niet meer weg te denken uit de groep Angels, waar zij inmiddels alweer zeventien jaar deel van uitmaakt. En hoewel de Braziliaanse deze zomer alweer zesendertig kaarsjes uit mocht blazen, is ze nog lang niet van plan om haar vleugels aan de wilgen te hangen.

Over een paar maanden is het weer zover en barst het circus rondom de Victoria's Secret Fashion Show weer los. Dit keer reizen de modellen af naar Shanghai en uiteraard is ook de Braziliaanse schone weer van de partij. Het model is al sinds 1999 actief voor het lingeriemerk en weet als geen ander hoe het is om deze show te lopen. Toch komt er ook aan haar modellencarrière ooit een einde. Al is het model naar eigen zeggen nog niet van plan om te stoppen.

"Als mijn lichaam het toelaat, wil ik minstens tot mijn 40ste doorgaan. Maar als het langer kan, dan ga ik door." Adriana moet er voorlopig dan ook nog niet aan denken om met pensioen te gaan. Al is het alleen al om de sfeer en haar collega's. "We hebben altijd zo veel plezier en er is totaal geen concurrentiestrijd onderling. We genieten gewoon van elkaar. En ondanks dat elk model wel wat zenuwen heeft, is het één groot feest feest zodra we bij elkaar zijn." 

Lees ook: Zo zien Victoria's Secret modellen er dus uit in lingerie zónder Photoshop

Bron: Daily Mail Beeld: Getty