Zien: Tommy Hilfiger F/W 2017-18 livestream

Zit op de eerste rij bij de Tommy Hilfiger-show!

Lees ook

London Fashion Week is in volle gang. Menig modeliefhebber heeft de koffers weer gepakt en tickets naar Londen geboekt. Vandaag is alweer de laatste dag van het mode-evenement, maar no worries: je kunt er alsnog bij zijn!

Livestream
Vanavond kun je op Marie Claire.nl de Tommy Hilfiger Fall/Winter 2017-18-show live volgen. We hebben het dus over een virtueel plekje; front row.

De presentatie wordt rechtstreeks vanuit The Roundhouse in Londen gestreamd. De collectie met onder andere TommyXGigi is direct te koop op de website tijdens het showen van de items.

Collectie
De eerste collecties tussen het modemerk en het model bleken een gouden combinatie, waardoor de twee ook dit keer weer de handen ineen hebben geslagen. In een teaser kon je laatst al een sneak peek zien van de collectie tussen Gigi Hadid en Tommy Hilfiger. Deze samenwerking blijft een match made in fashion heaven.

Vanaf 20:30 uur Nederlandse tijd kun je hieronder de livestream volgen vanuit Londen. Zit jij vanavond klaar om de hele collectie in je winkelmandje te gooien? Bekijk de show hier! 

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook