Kom naar de exclusieve lancering van de Mademoiselle-tas van Longchamp

Meld je nu aan!

Lees ook

Het modehuis Longchamp en Marie Claire nodigen je uit voor een avond vol fashion fun. We willen graag samen met jou de lancering van de nieuwe Longchamp Mademoiselle-tas vieren in de Longchamp boutique in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Cheers to that!

What to expect?
In gezelschap van mooie mensen uit de modewereld kun jij genieten van een exclusieve avond die in teken staat van de nieuwe Mademoiselle-tas. Denk op maat gemaakte Longchamp-cocktails, amuse-bouches – ook wel Franse hapjes genoemd – en fashiontalks, op de beats van DJ Sunny. In een Parijse joie de vivre-sfeer kun je leuke snapshots laten maken in de photobooth, maakt er één winnaar kans op een geweldige voucher én krijg je bij aankoop van een Longchamp Mademoiselle-tas een gepersonaliseerde sleutelhanger. En dat is niet alles. Ben je er op 5 oktober bij? De eerste 100 aanwezigen ontvangen Marie Claire 3 maanden gratis!

Puur vakmanschap
De nieuwkomer in het Longchamp-arsenaal heeft een edgy, geperforeerd motief in het zachte kalfsleer die zorgt voor het stylish en sassy gevoel. Door de typische kenmerken van de Mademoiselle-tas als de symbolische sluiting, de details aan de schouderriem en het zegel in geëmailleerde was krijgt de tas het karakter dat ze verdient. De authentieke zegel bevestigt nogmaals het vakmanschap van het Franse modehuis dat sinds 1948 luxe leerwaren creëert. Draag deze it-bag als cross-body bag, ze ben je ook nog eens on trend. De Mademoiselle-tas is beschikbaar in elegant zwart, zacht grijs, warm cognac en mimosa geel. 

 

Place to be
5 oktober 2017 – 18.30 uur – 20.30 uur
Pieter Cornelisz Hooftstraat 69, Amsterdam

Ben jij er bij?
Wil je dit private mode-event van Longchamp en Marie Claire niet missen? Mail dan jouw gegevens en die van jou +1 door naar [email protected]. Tot dan! Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Laatste nieuws

Zie ook