Zien: dít merk lanceert allereerste kledingcollectie

Het merk brengt een duurzame kledingcollectie op de markt.

Allbirds

Allbirds stond voorheen bekend om zijn schoenen van duurzame materialen, maar mag zichzelf nu ook een kledingmerk noemen. Het bedrijf lanceert namelijk zijn allereerste kledingcollectie!

Duurzaam

Allbirds wil naar eigen zeggen kleding creëren die beter is. Het merk had eerst alleen een schoenencollectie die milieubewust is, maar wil nu ook ‘de toekomst van mode meer vormgeven’. Dit wordt dan ook – uiteraard – gedaan in de vorm van een milieubewuste kledingcollectie. Eerder bracht Allbirds ook een ondergoed- en sokkenlijn uit.

Het duurzame merk kondigde onlangs aan kleding te creëren met een doel. De kleding zal niet alleen beter aanvoelen, beter presteren en er beter uitzien, maar is ook nog eens beter voor de planeet.

Collectie

De Allbirds-kledingcollectie bestaat uit een T-shirt, een vest, een trui en een puffer jas. De items hebben allemaal een classy, maar minimalistisch design. Enne, uiteraard zijn de stukken – net als Allbirds’ andere items – gemaakt van natuurlijke materialen en wordt de planeet hier ook blij van.

Benieuwd naar de kledingcollectie? Bekijk de beelden hieronder:

Fashion
  • Grazia
  • BrunoPress, Allbirds