Hebben: het serum dat vermoeide ogen tegengaat

Een retinol vrij serum speciaal ontwikkeld om de zichtbaarheid van fijne lijntjes en volumeverlies te verminderen.

Je huid rondom je ogen is erg dun, waardoor het belangrijk is dat je 'm goed verzorgt. Doe je dit niet, dan kunnen zichtbare fijne lijntjes en volumeverlies ervoor zorgen dat je ogen er vermoeid uitzien. Hoe je dit tegen kunt gaan? Met het oogserum van ZO Skin Health!

Oogserum

Het Growth Factor Eye Serum van ZO Skin Health is een retinolvrij serum, dat speciaal ontwikkeld is om de zichtbaarheid van fijne lijntjes en volumeverlies te verminderen. Door middel van de gebruiksvriendelijke, verkoelende applicator gaat het de verschijnselen van vermoeide ogen tegen. En wist je dat Growth Factor Eye Serum geschikt is voor elk huidtype en elke huidskleur?

Zo werkt het

Hoe je het serum aanbrengt? Hieronder leggen we stapsgewijs het aanbevolen gebruik voor je uit.

  1. Druk een aantal keren op de applicator, zodat het serum eruit komt
  2. Gebruik 1 pompje serum per oog
  3. Verspreid het serum, in zachte ronddraaiende bewegingen over het gehele gebeid rondom het oog, totdat het serum is ingetrokken in de huid
  4. Breng aan in de ochtend en avond

Voordelen

Het Growth Factor Eye Serum bestrijdt niet alleen de zichtbaarheid van dieperliggende oogrimpels en lijntjes, het verbetert ook de microcirculatie, het vermindert de zichtbaarheid van volumeverlies en de verkoelende applicator kalmeert de huid en revitaliseert de uitstraling van vermoeide ogen.

Enne, dat is nog niet alles. Zo stimuleert het serum ook collageen en de activiteit van fibroblasten (belangrijke cel van het bindweefsel) om de huiddichtheid en de productie van hyaluronzuur (zorgt voor een gevoede huid) te verbeteren.

De snelwerkende ingrediënten ontspannen de dynamische rimpels tijdelijk en vullen lijntjes in het gebied rondom de ogen op, waardoor de barrièrefunctie wordt versterkt. Ook biedt het serum extra bescherming tegen antioxidanten om toekomstige schade te voorkomen. Wil je hebben dus!

Onbekend met het gebruik van ZO Skin Health? Wist je dat je contact met ze kunt opnemen en zij een optimaal protocol voor je kunnen voorschrijven? Klik HIER voor meer informatie.

Beeld: JC Imp, iStock

Laatste nieuws