Vrouw wordt benaderd voor ‘Undateables’ om wijnvlek

“Er werd niet eens gevraagd of ik mijn wijnvlek als een beperking zag".

Lees ook

In het BNN-programma Undateables gaan mensen met een beperking op zoek naar de ware liefde. Cheyenne Polderman kreeg via Facebook een uitnodiging om deel te nemen aan het programma, alleen is er één ding wat niet klopte: Cheyenne heeft helemaal geen beperking. 

De 23-jarige raakte nieuwsgierig naar het bericht was ze had gekregen, maar stond daarna perplex van de inhoud ervan. “Er werd niet eens gevraagd of ik mijn wijnvlek als een beperking zag. Dat zou toch de eerste vraag moeten zijn? Het was blijkbaar al voor me ingevuld”, vertelt Cheyenne.Het bericht bleef dan ook door het hoofd van Cheyenne malen, en al snel merkte ze hoe boos het bericht haar had gemaakt. Ook haar vrienden en familie waren verontwaardigd en adviseerde haar om het bericht op social media te plaatsen. “Het verhaal werd meteen door iedereen opgepikt en ik krijg vandaag nog steeds likes op het bericht. Dat had ik nooit verwacht”. 

Cheyenne is verontwaardigd en boos dat de redactie van het programma er zomaar van uitging dat ze geen date kan krijgen. De stempel die ze nu heeft gekregen maar haar dan ook erg kwaad. “Undateable? Ik heb nu inderdaad geen relatie, maar dat heeft helemaal niets met mijn wijnvlek te maken”. De brunette laat weten niets tegen het programma an sich te hebben, mits de kandidaten vrijwillig meedoen en zich aanmelden. “Mensen melden zich dus wél aan. Als je dat uit jezelf doet, prima. Maar ga niet op deze manier op zoek. Je velt een oordeel op basis van iemands uiterlijk en dat kan écht niet”, aldus Cheyenne. 

Bekijk hieronder het bericht van BNN en Cheyenne’s reactie hierop.

Model met zeldzame aandoening maakt het in modewereld

 

Bron: Metronieuws Beeld: Facebook, iStock

Laatste nieuws

Zie ook