Flinke ophef om extravagant verjaardagsfeest Harper Beckham

Je bent een Beckham of je bent het niet...

Lees ook

Na drie zonen was het zes jaar geleden feest in huize Beckham, toen dochtertje Harper als vierde kind van David en Victoria werd geboren. De kleine meid weet zowel haar broers als haar ouders aardig om de vinger te winden, dus toen ze begin deze maand alweer zes kaarsjes uit mocht blazen, hoorde daar natuurlijk ook een extravagant verjaardagsfeestje bij. 

Waar de meeste kinderen van haar leeftijd naar de bioscoop gaan, een middagje gaan zwemmen of thuis gezellig wat spelletjes gaan spelen, vierde Harper haar verjaardag met wat vriendinnetjes op Buckingham Palace. De kleine meid kreeg een prinsessenfeest waar vele meisjes alleen maar van kunnen dromen, al ligt de familie nu wel onder vuur door deze extreme verwennerij.

Niet alleen de media spreekt er schande van, ook op social media zijn de reacties niet mals. “Jij en je man verwennen jullie kind veel te erg. Dit is geen gezonde situatie” en “David en Victoria, wat is er mis met een gewoon feest in jullie eigen huis”, zijn slechts een greep uit de vele verontwaardigde reacties. Hoewel het celebritykoppel zich over het algemeen niks aantrekt van negatieve reacties, hebben David en Victoria ervoor gekozen om de foto’s van hun social media te verwijderen. Ai!

De echte reden waarom Victoria Beckham altijd een zonnebril draagt 

 

Een bericht dat is gedeeld door @allneedfashion_ op

Bron: Show Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook