Dit beloven dé modekleuren voor het voorjaar van 2021 te worden

Enne, je kunt deze kleuren ook nu al dragen.

Lees ook

Nu het nieuwe jaar begonnen is, kijken we uit naar de nieuwste trends van 2021. Zo ook op het gebied van kleur. Want welke tinten beloven dit jaar booming te worden? We zetten er vijf voor je op een rij!

Voorjaar 2021

Afgelopen jaar werden de modeshows anders ingevuld vanwege de pandemie. Zo werden er bijvoorbeeld veel digitale evenementen georganiseerd zodat je alsnog front row de nieuwste collectie kon bewonderen. Ondanks dat het afgelopen jaar alles behalve rooskleurig was, zagen we op de catwalk juist levendige kleuren voorbijkomen. En hoewel het hele spectrum voorbij kwam, sprongen onderstaande vijf kleuren er écht uit.

1. Zacht geel

Een zonnige tint waar je direct vrolijk van wordt. Kijk hieronder hoe mode influencer Karoline Dall de trend draagt.

2. Poppin’ pink

De kleur was afgelopen jaar al een hit en belooft het dit jaar ook goed te doen. Van zachtroze tot bubblegum, alles kan en mag in 2021.

3. Oranje boven

Een levendige kleur die het al een aantal seizoenen goed doet. Of je 'm nu van top tot teen, alleen boven of onder draagt: met oranje zit je goed!

4. Pastel/neon groen

Ook wel 'tennisbal groen' genoemd. Gespot bij designers van Balmain tot David Koma, deze groenige tint ga je in het voorjaar veel zien.

5. Purple baby

Van lavendel tot violet, het hele paarse kleurenspectrum komt aanbod. Gotta love purple!

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook