Onthuld: dít is de naam van Gigi Hadids dochtertje

Het meisje is inmiddels al vier maanden oud.

Lees ook

Eind september was het grote moment daar: Gigi Hadid en lover Zayn Malik verwelkomden hun kindje op de wereld. De naam van hun dochter bleef nog even geheim, tot nu!

De naam

Zonder bombarie maakte Gigi de naam van haar dochter donderdag bekend. “Khai’s mom”, zo is nu te lezen in de Instagrambio van het half-Nederlandse model.

Erg veel over hun dochter laten Zayn en Gigi daarnaast niet los. Wel sieren regelmatig kiekjes van kleine Khai de Instagramfeed van Gigi, maar het gezichtje van haar dochter komt nooit in beeld. Wel lijkt het erop dat het ouderschap het model goed bevalt. In een berichtje deelde ze er eerder al over dat er ‘geen baan ter wereld als deze’ is.

Heel veel liefde

Baby daddy Zayn is wat terughoudender over zijn rol als vader. Wel liet de zanger in september weten dat hij Khai onmiddellijk in zijn hart sloot. “De liefde die ik voor dit kleintje voel is niet te begrijpen. Ik voel me vereerd dat ik haar ken, trots dat ze van mij is en dankbaar voor het leven dat we samen zullen hebben”, schreef hij toen op Twitter.

Ook Yolanda Hadid is maar wat blij met haar kleindochter en is trots haar oma te zijn. “Het is geweldig om oma te zijn”, liet ze daarover weten. “Mijn hart ontploft gewoon bij het zien van dit prachtige kleine meisje.”

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Welke soort pony het beste bij jouw gezichtsvorm past

Ideaal als je even wat anders met je haar wilt.

Moet je tijdens een sollicitatie je side hustle benoemen?

Van af en toe een evenement organiseren tot kleding verkopen in je eigen webshop.
capsulegarderobe

Zo stel je een goede basis samen voor je capsulegarderobe

Enkele tips + welke items je het beste kun opnemen in je kerncollectie.

Zie ook