Ashley Graham: ‘Dit heeft iedere vrouw met rondingen nodig’

Als íemand het kan weten, is het plus-size topmodel Ashley Graham wel.

Powervrouw Ashley Graham is een succesvol plus-size model en schroomt niet om haar lichaam te laten aan de rest van de wereld. En dan bedoelen we écht laten zien, want ook foto’s van haar striae deelt ze gewoon op Instagram.

Hoe sterk dit ook getuigt van zelfverzekerdheid, het betekent niet dat Ashley zich altijd even goed voelt in haar lijf. Daarom verklapt ze welk item vrouwen met rondingen nodig hebben, voorál op zulke dagen. “Net als iedere vrouw die naar het zwembad of naar het strand gaat, ben ik ook onzeker als ik mijn shirt uittrek”, vertelt ze in de talkshow People Now. Maar ze drukt vrouwen op het hart dat ze zich niet moeten laten tegenhouden. “Eerst heb je het gevoel dat iedereen naar je kijkt, maar dan voel je je op je gemak en bestel je gerust nog een pina colada.”

Voel jij dit nog niet helemaal? Dan zijn er volgens Ashley Graham een aantal items die er niet mogen missen in je garderobe. “Op momenten van twijfel ga ik voor drie belangrijke items: een zwarte skinny jeans, een oversized wit shirt en een zwart bikerjack.”

7 x dingen die je wil weten over topmodel Ashley Graham >

Bron: Real Simple, HLN | Beeld: Getty Images, Instagram

Laatste nieuws