Dit vindt Doutzen niét mooi aan haar lichaam

Ook een afgetraind topmodel als Doutzen heeft haar onzekerheden.

Lees ook

Terwijl onze stinkende best doen om een lichaam als Doutzen Kroes te krijgen, blijkt dat de Friese schone – misschien tegen je verwachtingen in – ook zo haar onzekerheden heeft.

Het jaloersmakende lichaam van Doutzen bevat lijnen waar gewone stervelingen alleen maar van kunnen dromen. “Aanleg”, onthult ze in een exclusief interview met Grazia. “Van jongs af aan heb ik al automatisch mijn core aangespannen. Met zeilen bijvoorbeeld, wat loodzwaar is, want je hangt zo. Dan is het puur je buikspieren gebruiken.”

Maar ook al heeft ze aanleg voor een killerbody en ziet ze er afgetraind uit, het betekent niet dat een topmodel als Doutzen geen onzekerheden heeft. Haar zwakke plek? “Mijn heupen. En ik zou best het lijf van Candice (Swanepoel, red.) willen hebben. Laten we eerlijk zijn, haar lijf is gewoon hét lichaam van de jaren 2000”, vertelt ze aan de glossy. “Een soort Avatar, in de goede zin. Zij heeft gewoon iets waarvan je denkt: dat kan niet. Maar alles is zó in proportie. En ze is nog lief ook.”

Vrouw die gepest werd om huidskleur is nu model >

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook