Man imiteert de meest iconische looks van SATC’s Carrie Bradshaw

Ge-wel-dig!

Sex And The City: wedden dat jij het ook gekeken hebt? De perikelen van Carrie Bradshaw en haar vriendinnen hielden ons allemaal bezig, en ook hun iconische outfits droegen daaraan bij. Ook de 32-jarige Dan Clay was overduidelijk fan van de serie én de looks van Carrie; hij besloot de looks van de hoofdrolspeelster te imiteren en dat leverde hilarische kiekjes op.

Al het nadoen begon voor een Halloweenfeestje. Dan verkleedde zich als Carrie en plaatste hier een foto van op Instagram. Zijn volgers gingen los en de foto werd gedeeld door fanpagina’s van SATC. Daarmee was het alterego Carrie Dragshaw geboren; Dan besloot meer looks van de ster na te doen.

Wat het verhaal nog leuker maakt, is dat Dan slechts een paar blokken van Carrie’s beroemde appartement woont. Daardoor had hij de mogelijkheid om de foto’s op de originele plekken na te maken. Daarnaast heeft Sarah Jessica Parker, de actrice die Carrie speelde, al meerdere keren een reactie achtergelaten op het Instagramaccount van Dan. Wat wil een fan nog meer?

Deze vrouw laat zien hoe belachelijk celebrityfoto’s soms zijn >

Bron: Metronieuws.nl | Beeld: iStock

Laatste nieuws