doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Op deze 3 manieren kun je droogshampoo gebruiken

Multifunctioneel!
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
Op deze 3 manieren kun je droogshampoo gebruiken

Je hebt maar één reden nodig om droogshampoo te kopen: het is een multifunctioneel haarproduct. 

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Droogshampoo is (relatief) goedkoop én het werkt goed. Nee, het is geen product dat je iedere dag op je haaraanzet zou moeten spuiten, maar als je je haar in model brengt kun je best een paar keer sprayen. Waarom droogshampoo zo goed werkt en zoveel vrouwen erbij zweren? 

1/ Anti-vet haar

Is je haar vet, maar heb je echt geen tijd om het te wassen? Dan is droogshampoo jouw go to product. Het absorbeert de natuurlijke oliën, waardoor vet haar ineens een stuk frisser oogt. Het is geen vervanger van shampoo, maar wél handig als je je haar een snelle opfrisbeurt wilt geven.

2/ Textuur

Voor mensen met fijn haar is het prettig vinden om droogshampoo te gebruiken. Het maakt je haar namelijk stugger, waardoor het meer textuur krijgt. Daarom is droogshampoo ook ideaal als je je haar wilt vlechten of als je wilt dat een speldje de hele dag op z'n plek blijft zitten.

3/ Volume

Soms heeft je haar een volumeboost nodig, vooral op zo'n dag dat het meteen inzakt zodra je naar buiten stapt. Once again, droogshampoo is je beste vriend. Spray op de haaraanzet, laat het even inwerken en masseer het dan goed in je haar en 'omhoog' om volume te creëren. Het is ook handig als je plukjes haar wilt touperen. 

Het geheim voor de perfecte krullen ligt gewoon in je keukenkastje >

Bron: Beau Monde | Beeld: iStock

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');