Deze powervrouw maakte een partner van klei

En dat deed ze niet zomaar.

Lees ook

De Britse Mary Stephenson was helemaal klaar met daten, ongemakkelijke gesprekken en de verwachtingen van anderen. Ze besloot het heft in eigen hand te nemen en maakte haar ideale vriend van klei, verf en papier.

Het begon allemaal op een bruiloft waar een gast haar vertelde dat de drie afgelopen jaren die zij als single had doorgebracht een totale verspilling waren. “Ik was totaal verbijsterd dat iemand kon denken dat ik mijn tijd verspil omdat ik single ben”, aldus Mary. En zo begon het project My Man.

Ze nam klei, verf en papier en ging aan de slag. Haar denkbeeldige vriendjes hebben geen namen of persoonlijkheden en daarom zijn hun ogen ook dicht. Hoewel de vriendjes elke keer veranderen, leidt ze wel het leven van iemand met een echte relatie. Zo gaat ze met haar poppen uit eten, bezoeken ze de Notre Dame of picknicken ze in het park.

“Dit project is niet anti-relatie, maar het laat zien wat de verwachtingen zijn van romantiek. Er is tegenwoordig zo veel druk om snel succesvol en gelukkig te zijn.”

Wat vind jij van dit project?

10 redenen waarom het geweldig is om single te zijn op je dertigste >

 

 

Bron: Metro UK | Beeld: Instagram (@maryluciastephenson)

Laatste nieuws

Zie ook