Vrouw met brandwonden straalt in prachtige zwangerschapsshoot

Wát een bijzondere foto's.

Lees ook

De Amerikaans Andrea Grant liep op jonge leeftijd over haar hele lichaam brandwonden op, maar ze laat zich niet tegenhouden door haar littekens en straalt in deze prachtige zwangerschapsshoot.

Andrea was pas negen jaar oud toen ze door een gaslek in een tragische explosie terechtkwam. Ze had brandwonden over haar hele lichaam en haar hart stopte er zelfs even mee, maar de artsen konden haar reanimeren. Na maanden met veel pijn en vele operaties leerde ze opnieuw eten, schrijven en lopen.

Nu is ze 24 jaar en 37 weken zwanger en ze voelt zich goed. En dat terwijl de dokters zeiden dat ze niet in staat zou zijn om zoveel weken een baby te dragen vanwege de littekens op haar buik.

Anderen helpen

Andrea is ook woordvoerder voor haar organisatie Beyond Scars, waarmee ze andere slachtoffers met brandwonden helpt er mentaal weer bovenop te komen. Mede daarom deelt ze vol trots de foto’s van de prachtige zwangerschapsshoot. Ze wil iedereen eraan herinneren dat je elk obstakel kunt overwinnen: “Het leven is het waard om met littekens te leven.”

De shoot zorgde voor een aantal prachtige beelden:

Vrouw met vitiligo poseert naakt om lichaam te vieren >

 

 

I learned to love myself unconditionally, Because I am a queen #BurnSurvivor photo by : @Terrence_Armand

Een foto die is geplaatst door Expecting (@chillonmill) op

 

Bron: Metro UK | Beeld: Instagram (@chillonmill, @terrence_armand)

Laatste nieuws

Zie ook