Beroemde Pirelli-kalender staat vol échte vrouwen van alle leeftijden

En wij hebben de eerste beelden.

Lees ook

Pirelli heeft de sterren van haar beroemde jaarlijkse kalender weer bekendgemaakt. Dit jaar staan er niet alleen maar topmodellen in, nee Pirelli heeft voor 2017 een bijzonder thema. 

De kalender zal namelijk volstaan met succesvolle actrices van álle leeftijden. De eerste beelden achter de schermen zijn al vrijgegeven en wat blijkt? De sterren hebben verassend veel kleding aan vergeleken met wat we gewend zijn van voorgaande jaren. Hiermee willen ze dan ook vooral de prestaties van de vrouwen en de schoonheid van het ouder worden onder aandacht brengen.

En dit zijn de vrouwen 

De leeftijden van de actrices variëren heel erg. Zo zullen onder andere de 71-jarige Helen Mirren en de 70-jarige Charlotte Rampling in de kalender te zien zijn. Maar ook andere actrices als Julianne Moore (55), Kate Winslet (40), Nicole Kidman (49), Penélope Cruz (42) en Alicia Vikander (27) kropen voor de lens van topfotograaf Peter Lindbergh. De vrouwen werden gefotografeerd op vijf verschillende locaties: Londen, Berlijn, Los Angeles, New York en het Franse Le Touquet.

Bekijk hieronder de eerste beelden:

Vrouwen met deze naam zijn het knapst >

 

 

 


Bron: News AU | Beeld: Instagram (@pirelli, @iststarmag, @glaccitv, @katewinsletismyhero)

Laatste nieuws

Zie ook