Gigi Hadid pakt body shamer aan met briljante reactie op Instagram

#YouGoGirl

Lees ook

Vrouwen kunnen het nooit goed doen: er zijn – vooral op social media – altijd wel haters die je te dik of te dun vinden. En die zijn niet bang om hun onterechte, allesbehalve subtiele mening met de rest van de wereld te delen. 

Zo kreeg Gigi Hadid laatst van alles naar haar mooie hoofd geslingerd. Kreeg ze een jaar geleden nog te horen dat ze te curvy zou zijn voor de catwalk, nu reageert iemand p[ een van haar foto’s (zie onderstaande) met het verwijt dat ze te veel is afgevallen.

Go Gigi 

“Dat heet ouder worden”, reageert Gigi. “Lichamen veranderen als meisjes veranderen in vrouwen. Dat mensen altijd maar iets te zeggen hebben over mijn lichaam, heeft me laten inzien dat mensen ongegeneerd hun kritiek leveren die nergens op gebaseerd is. Ik hield van mijn lichaam hoe het was toen ik zeventien was en ik houd van mijn lichaam zoals het nu is. Ja, ik ben wat ‘babyvet’ verloren, maar mijn spiermassa is ook veranderd en de werkstress speelt ook mee. Maar doelbewust mijn lichaam veranderen is nooit mijn ding geweest. Ik eet nog steeds wat ik wil, ik ben nog altijd sterk en bovenal: ik ben nog steeds gezond. Je commentaar haalt me niet naar beneden, maar denk de volgende keer alsjeblieft na over de meisjes die zich wel wat aantrekken van zulke teksten. Een veranderend lichaam is iets natuurlijks. XO.”

Zó veel verdienen topmodellen Gigi Hadid, Cara Delevigne en Kendall Jenner op Instagram >

Bron: Elite Daily Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook