Voormalig topmodel Gisele Bündchen in actie op de Olympische Spelen

Gisele Bündchen in actie op de Olympische Spelen

Lees ook

Rio baby!

Voormalig topmodel Gisele Bündchen heeft een rol in de openingsceremonie van de Olympische Spelen, die worden gehouden in haar thuisland Brazilië. Dat meldt de Braziliaanse krant Extra. De ceremonie, die over precies drie weken plaatsvindt, vormt de grandioze start van de allereerste Olympische Spelen in Zuid-Amerika.

Er is nog weinig informatie bekend over de rol van de nu 35-jarige Bündchen, die vorig jaar definitief stopte met haar werk op de catwalk. Er gaan geruchten dat de voormalig Victoria’s Secret Angel door een futuristische toegangspoort zal lopen. Dat gebeurt in het grote Maracanã, een van de grootste voetbalstadions ter wereld en die avond de plek waar de ceremonie wordt gehouden. De krant meldt ook dat het thema van de openingsceremonie ‘de toekomst’ is.

De organisatie heeft het nieuws nog niet bevestigd, maar Bündchen is in ieder geval geen onbekende als het gaat om grote sportevenementen. In 2014 nam ze ook al deel aan de prijsuitreiking van het WK voetbal, dat in Rio de Janeiro werd gehouden.

Ik testte het gevreesde dieet van Gisele Bündchen en dit gebeurde er >

Laatste nieuws

Zie ook