Victoria Beckham krijgt steun van ouders na ‘ongepaste kus’ met dochter

Victoria Beckham krijgt steun van ouders wegens 'ongepaste kusfoto' met dochter

Lees ook

She deserves it.

Zondag plaatste Victoria Beckham een zomers kiekje op Instagram van haar en dochter Harper. Ze zitten samen aan de waterkant en geven elkaar een kus op de mond. Geheel onschuldig zou je zeggen, maar ze kreeg bakken kritiek over zich heen. Gelukkig nemen ook ouders het nu voor haar op.

Victoria postte de foto ter ere van de vijfde verjaardag van Harper, maar die werd niet met open armen ontvangen. Het meisje zou ziek kunnen worden zo’n kus, schreef iemand als reactie. Een ander vond het ongepast dat moeder en kind elkaar op de mond zoenen.

‘Het laat pure liefde zien’

Op alle kritiek komt nu gelukkig een tegenreactie: ouders posten massaal soortgelijke foto’s van zichzelf met hun kind. Een moeder laat bijvoorbeeld weten dat ze haar kleine meisje dagelijks op de mond kust. “Het is triest dat we leven in een wereld waarin van een foto van een moeder die haar dochter kust, iets heel anders wordt gemaakt”, schrijft ze bij een foto van haar en haar kind. “Het laat pure liefde zien.”

Ook een andere vrouw neemt het op voor de modeontwerpster. “Er is niets mis met je kind laten zien dat je van hem of haar houdt.”

Happy Birthday baby girl We all love you so much X @davidbeckham @brooklynbeckham kisses from mummy X

Een foto die is geplaatst door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Victoria Beckham: ‘Deze zonnebril staat iedereen’ >>

Laatste nieuws

Zie ook