Designerjurken en hun minivariantjes op de catwalk van Elie Saab

Mini-me. Toen Elie Saab met zijn collectie de catwalk van Paris Haute Couture Fashion Week op mocht, liet hij wel heel indrukwekkende jurken zien. N

Lees ook

Mini-me.

Toen Elie Saab met zijn collectie de catwalk van Paris Haute Couture Fashion Week op mocht, liet hij wel heel indrukwekkende jurken zien. Zijn herfst/wintercollectie bestond niet alleen uit klassieke items voor vrouwen; ook piepjonge modellen werden in precies dezelfde outfits de loper op gestuurd.

New York als inspiratiebron

De show die de naam ‘Impressions of New York’ meekreeg is – zoals het al doet vermoeden – geïnspireerd op de wereldstad en de skyline ervan. Zelf omschrijft de ontwerper zijn romantische prinsessencollectie als ‘een collectie met allure en geaccentueerde vrouwelijkheid’.

De combinatie van lange jurken, zandloperfiguren, fijne kralen en geborduurde bloemen zorgt voor een old school Hollywood-gevoel van de jaren 40.

Bekijk een paar van de catwalkcreaties hieronder:

The fast-paced essence meets the opulence of a festive gala. #impressionsofNY

Een foto die is geplaatst door ELIE SAAB (@eliesaabworld) op

When European styles fused with the city’s melting pot and its fast-paced essence and edge. #impressionsofNY

Een foto die is geplaatst door ELIE SAAB (@eliesaabworld) op

Alluring and accentuated femininity reveals the influence of mid-century silhouettes. #impressionsofNY Een foto die is geplaatst door ELIE SAAB (@eliesaabworld) op

Met deze tip geef je minder geld uit tijdens het winkelen >>

Laatste nieuws

Zie ook