In deze tas smokkel je gemakkelijk liters wijn mee

Deze tas bevat een extra zak waar je wijn in kan stoppen.

Lees ook

In je tas ermee.

Het is niet altijd even makkelijk om flessen wijn mee te nemen in je favoriete tas, helemaal niet als het om vijf liter gaat. Maar de Wine Dispensing Travel Tote bag gaat hier voor eens en voor altijd verandering in brengen.

Nooit zonder wijn

Tracey Luebbers ontwierp deze tas, omdat ze er zeker van wilde zijn dat ze nooit zonder haar favoriete drankje zou komen te zitten. Daarnaast viel het haar op dat het meenemen van alcohol naar bijvoorbeeld het strand en festivals niet altijd even makkelijk gaat. Tracey ging online op zoek naar een oplossing voor dit probleem, maar kon niets vinden, dus besloot ze zelf het heft in handen te nemen.

In de tas zit een zak – waar je maar liefst vijf liter in kwijt kunt – met een kraantje, zodat je gemakkelijk een glas kunt aftappen. Bovendien zit er een ice pack bij, zodat je nooit een lauw glas wijn hoeft te drinken – of water of sap natuurlijk, het is maar wat je er zelf in doet.

Who run the world?

Het item wordt in een kleine fabriek in Missouri geproduceerd; dit bedrijf wordt door alleen vrouwen draaiende gehouden. “Ik ben heel trots op mijn team”, aldus Tracey.

Hier kun je de tas bestellen. Staat-ie boven aan jouw verlanglijstje?

De jurken van Kate Middleton worden alsmaar duurder >>

Laatste nieuws

Zie ook