Scarlett Johansson best betaalde Hollywood-actrice ooit

Van alle actrices die ooit aan het werk zijn gegaan in Hollywood, is Scarlett Johansson degene die het meeste geld oplevert.

Superwoman.

Van alle actrices die ooit aan het werk zijn gegaan in Hollywood, is Scarlett Johansson degene die het meeste geld oplevert. Ze staat volgens Box Office Mojo, die de opbrengsten van filmproducties bijhoudt, op de tiende plek van de best betaalde filmsterren aller tijden. Detail: zij is de enige vrouw in het rijtje.

Wie is vrouw nummer twee?

Scarlett verdient de plek door haar bruto vermogen van 3,3 miljard dollar. Gemiddeld brengen haar films zo’n 90,1 miljoen dollar op. De mannen die boven haar in de top tien staan, zijn onder anderen acteurs als Tom Hanks (4,3 miljard dollar) en Morgan Freeman (4,4 miljard dollar). Harrison Ford is koploper met 4,9 miljard dollar. De eerste vrouw in het rijtje, na Scarlett, is Cameron Diaz op de negentiende plek met 3 miljard dollar.

Wat opvallend is? Scarlett is met haar 31 jaar verreweg de jongste persoon uit de top tien, maar ook de jongste persoon ooit in de top dertig.

Had jij dit verwacht?

Zwangere Alanis Morissette springt poedelnaakt in zwembad >>

Laatste nieuws