De 5 make-upkwasten die IEDEREEN zou moeten hebben

Je hoeft geen tientallen verschillende make-up kwasten in te slaan om het meeste uit je make-up te halen. Met deze 5 zit je helemaal goed.

Welkom in de wondere wereld van de kwast.

Er zijn zó veel verschillende make-upkwasten dat het moeilijk is om erachter te komen welke nu echt de investering waard zijn. Maar het goede nieuws is dat je geen tientallen soorten hoeft in te slaan om het beste uit je make-up te halen. Met deze 5 must-have kwasten zit je geramd en kun je blenden, highlighten en contouren.

1/ Blending-kwast

Een blending brush is een must als je een stralende huid wilt creëren en graag subtiel verschillende kleuren in elkaar wilt laten overlopen. Dankzij de flexibele haartjes kun je gemakkelijk kleuren mengen en lijntjes verzachten.

2/ Contour-kwast

Take it from Kim K: een contour kwast is de beste keuze als je graag de sterkste punten in je gezicht wilt benadrukken. Met deze gehoekte borstel geef je je jukbeenderen snel en makkelijk een perfecte soft-focus finish.

Dit zit er trouwens áltijd in de make-uptas van een beauty editor >>

3/ Foundation-kwast

Deze kwast zorgt voor een gelijkmatige dekking, voor een gladde huid en voor een gelijkmatige verdeling van de foundation. Heb je last van donkere kringen onder je ogen en van fijne lijntjes, koop dan een kwast met een bolle kop en dicht op elkaar gepakte haren. Je kunt de foundation brush ook gebruiken om crèmes en serums gelijkmatig mee aan te brengen.

4/ Poederkwast

De poederkwast: je kunt niet zonder. Met deze kwast poeder je na het aanbrengen van foundation moeiteloos je gezicht. Ga voor een groot, vol en zacht exemplaar, dan zit je altijd goed.

5/ Highlight-kwast

Deze kwast voelt vederlicht aan, waardoor je er subtiel en natuurlijk hightlights mee kunt aanbrengen. Mooi voor op de jukbeenderen, in het boogje boven je lippen en onder je wenkbrauwen.

[sm-product-feed id=”33598″]

Laatste nieuws