Je kunt nu dus je eigen schoenen ontwerpen!

Enkellaarsjes of pumps? 7 of 9 cm hoge hakken? Met de 45.000 combinaties die je bij ANNA van MILLS maakt heb jij binnenkort jouw perfecte heels in hui

Je kunt nu dus je eigen schoenen ontwerpen!

Begin maar aan het bouwen van je nieuwe schoenenkast!

Enkellaarsjes of pumps? 7 of 9 cm hoge hakken? Leer of suède? Met de 45.000 combinaties die je bij ANNA van MILLS kunt maken heb jij binnenkort jouw perfecte heels in huis! Anna van Mills, winnares van de pr-prijs van de Marie Claire Starters Award vorig jaar heeft haar eigen website gelanceerd: annavanmills.com.

Als klein meisje was Anna al gefascineerd door schoenen. “Er is geen beter medicijn tegen een lusteloos en onaantrekkelijk gevoel dan het aantrekken van een paar hakken”, aldus Anna. We couldn’t agree more! Als echte schoenenliefhebber was Anna altijd op zoek naar de perfecte basic hakken. Na de zoveelste teleurstelling besloot ze haar eigen customizable schoenencollectie te ontwerpen en produceren onder de naam ANNA van MILLS.

Over ANNA van MILLSDe collectie is ontworpen voor de elegante, classy, stylish en tikkeltje stoere vrouw die houdt van klassieke eenvoud. En natuurlijk van schoenen: haar schoenen zijn de dagelijkse basis van haar outfit. Elk paar ANNA van MILLS-schoenen vertelt een eigen verhaal, waarbij de ideeën over elegantie en stijl van zowel Anna als de klant tot leven worden gewekt. De focus ligt op het maken van schoenen van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs, made to love and last.

De collectieDe collectie bestaat uit drie basismodellen, enkele basiselementen en verschillende leersoorten en kleuren. Daardoor zijn er zo’n 45.000 unieke combinaties die je online, in 3D, kunt samenstellen. Je begint met het kiezen van een van de basismodellen: een enkellaarsje, shootie of pump. Daarna zijn er eindeloos veel keuzes: wil je een spitse neus, een ronde neus of een peep-toe? Stiletto’s of blokhakken? Hoe hoog moet de hak worden? Oftewel, iedereen kan zelf een uniek paar schoenen ontwerpen.

Italiaans vakmanschapDe ANNA van MILLS-collectie wordt gemaakt in de Italiaanse provincie Le Marche, waar oog voor detail en vakmanschap erg belangrijk zijn. De materialen die worden gebruikt zijn met zorg geselecteerd en afkomstig van Italiaanse leveranciers. Alle partners van ANNA van MILLS zijn door de overheid gecertificeerde bedrijven die voldoen aan alle regelgeving met betrekking tot veiligheid, sociale zekerheid, kinderarbeid en milieu.

Help de finalisten van de Starters Award 2015 met crowdfunden >