Motivation Monday: maak kans op een Pernille Corydon sieraad naar keuze

De nieuwe collectie van het Deense label doet ons meteen verlangen naar de zomer.

Motivation Monday: maak kans op een Pernille Corydon sieraad naar keuze

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week geven we een sieraad naar keuze weg van Pernille Corydon.

Zomerse sieraden

We weten inmiddels dat ze in Scandinavië een heel verfijnd gevoel voor mode en accessoires hebben. Pernille Corydon is zo iemand die er een fijn neusje voor heeft. In 2007 kwam ze met haar eigen sieradenlijn en dit groeide uit tot een succes. De sieraden van haar label worden inmiddels verkocht in meer dan 20 landen. En wij snappen wel waarom, want haar collecties zijn prachtig, zo ook de pas verschenen High Summer '24 collectie.

Voor haar nieuwste sieradencollectie, Flowing Dreams, liet Pernille zich inspireren door de oceaan, door de rustgevende bewegingen van water, waarbij de organische vormen en natuurlijk schoonheid van de oceaan subtiel weerspiegeld wordt. Het resulteerde in sieraden met parels, schelpen en golvende vormen. Een collectie die je meteen doet verlangen naar een warme zomerdag aan zee. "Deze collectie is een eerbetoon aan de schoonheid en perfectie van de natuur, die mij altijd blijft inspireren", aldus de designer.

Met het milieu in het achterhoofd

Hoewel het sieradenmerk uitsluitend nieuwe sieraden verkoopt, gebruiken Pernille en haar team sinds 2021 uitsluitend gecertificeerd gerecycled zilver. Ook de gold plated sieraden zijn gemaakt met een zilveren basis van gerecycled zilver. Alle andere materialen die nodig zijn om de sieraden te realiseren, zijn allemaal ethisch geproduceerd.

Ook kiest het label voor klassieke en duurzame designs. Naast sieraden van goede kwaliteit, resulteert dit erin dat mensen ze ook echt lang willen dragen.

Fun fact: designs van 10 jaar geleden worden nog steeds verkocht.

Winnen

Zou jij jouw sieradengarderobe graag uitbreiden met een item uit de zomercollectie van Pernille Corydon? Leuk nieuws! Wij mogen namelijk een sieraad naar keuze van het label weggeven. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het winformulier hieronder in te vullen. Succes!

Deze actie loopt tot en met 26 mei. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Pernille Corydon zullen delen als je wint.