8 toffe dingen die je sowieso wilt doen deze maand

Marie Claire's uitagenda staat weer voor je klaar!

8 toffe dingen die je sowieso wilt doen deze maand

Marie Claire’s uitagenda staat weer voor je klaar!

SouthpawFILMBokser Billy ‘The Great’ Hope, kampioen middengewicht, verliest door het noodlot alles. Hij moet zich voor zijn dochter terugvechten in het leven. Indrukwekkende rol van (hottie) Jake Gyllenhaal, die een jaar trainde om geloofwaardig over te komen als bokser.

Ode aan de Nederlandse modeEXPOSITIEHet is bewezen dat onze Hollandse bodem meer dan vruchtbaar is voor groot modetalent. Wat denk je van Viktor & Rolf, Jan Taminiau of Iris van Herpen? Precies. Tijd om deze masters met Nederlands modebloed een ode te brengen, moet het Gemeentemuseum Den Haag gedacht hebben. En zo geschiedde.

MC@Work Lifestyle ExperienceCARRIÈREHet carrière-event dat je inspireert om meer uit je werk te halen! Hoe krijg je die baan in de mode? Of hoe kom je aan de top? Powervrouwen als Gerdi Verbeet en Anna Nooshin staan klaar om je van een flinke dosis werkinspiratie te voorzien. En de redactie trouwens ook. We zien 25 september!

TokiHOTSPOTOnze nieuwe favoriete koffietent heet Toki. In hartje Jordaan, op steenworp afstand van de Noordermarkt (we zijn al om), is dit een fijne hangout of werkplek. Het interieur is al even leuk als de mensen.

PenozaTVEigenlijk hoeven we Penoza niet te introduceren. Heel Nederland wacht met smart op de nieuwe afleveringen. Zorg dat je op 13 september om 20.25 uur klaarzit en naar NPO3 zapt.

Food Truck Festival TREKFOODIn Amsterdam heb je de Rollende Keukens en in Den Haag het Food Truck Festival TREK. Dat vindt deze keer plaats van 10 t/m 13 september. Waat het om draait: caravans, tenten en busjes met de meest goddelijke snacks en gerechten. Een lege maag is een vereiste.

Films with a viewFILMElke dinsdag van september staan de stoeltjes opgelijnd aan de kade van het IJ, bij Pllek. Hier tonen ze toffe docu’s en films in de buitenlucht. Doe het snel, nu het nog kan. (Dekentjes zijn er ook).

ValtifestFESTIVALNog snel een festival meepakken? Dan is Valtifest geheid een goede afsluiter. Het thema is zoals altijd weer lekker gek en vaag: wie je ook tent. We zien het nog niet helemaal voor ons, maar de creatieveling onder ons weten vast raad. Hoe dan ook: het belooft weer een dolle boel te worden 5 september.