Exclusief! Zo gaat een shoot met topmodel Nina Agdal in hartje New York

Nina Agdal werd door designer Bibi Janus gestrikt als het gezicht van Sunaj's lente/zomer 2015 collectie. Hier een backstage kijkje tijdens de fotosho

Lees ook

Nina Agdal poseert voor de cover van het lookbook op een rooftop in Manhattan.Een watergevecht op een rooftop in hartje New York mét Victoria’s Secret model Nina Agdal. Het overkwam de Nederlandse designer Bibi Janus van het merk Sunaj, die haar wist te strikken als gezicht van haar lente/zomer 2015 collectie.

Veel moeite hoefde de designer hier niet voor te doen. Het Deense topmodel – dat vooral bekend staat om haar cover van Sports Illustrated eerder dit jaar – kiest namelijk zelf haar jobs, en wilde graag met Sunaj werken nadat ze een comfy sweater van het merk had ontdekt.

The Dreamer and the Lover

Sunaj is een Nederlands merk  dat gevestigd is in New York en richt zich vooral op de combinatie van graphic T-shirts, exclusieve leerstukken en knitwears. De nieuwe ‘The Dreamer and the Lover’ collectie is dan ook geïnspireerd op de ultieme balans tussen fashion én comfort, waar Nina de perfecte look voor heeft:  “Nina heeft precies die sexy uitstraling én de zachte look om de kledingitems goed tot hun recht te laten komen”, laat designer Bibi weten.

“Superfun”

De shoot voor de nieuwe collectie was een hele kluif: tussen 7 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds werd het hele lookbook geschoten. Een lange dag, maar gelukkig was er ook nog genoeg tijd voor een beetje lol op de set. Als leukste moment tipt Bibi de ‘wet T-shirt’-scène op het dakterras. Ze vertelt: “Nina is superfun!  We moesten haar T-shirt natmaken voor het ‘wet T-shirt shot’ en we eindigden de shoot daardoor met een flink watergevecht op het dakterras in hartje Manhattan.”

Benieuwd hoe het er tijdens zo’n shoot aan toe gaat met een internationaal topmodel? Geniet hieronder van een aantal mooie exclusieve backstage beelden:

Nina Agdal
Voor het lookbook werd ook een mannelijk model ingeschakeld, we like!

nina agdal
Hoewel Nina duidelijk gemaakt is voor het modellenvak is haar dreamjob toch iets anders: stiekem zou ze heel graag willen presenteren bij Saturday Night Live!

Nina-Agdal-2
Nina Agdal poseert voor haar eigen editorial. Psst: wist je dat ze zo in shape blijft doordat ze zweert bij spinning (en bovendien niet in dieten gelooft)?

Beedje 2
De beroemde dakterrasscènes sloten de shoot af. Met natuurlijk de ‘wet T-shirt’-scène vlak voordat het watergevecht van start ging. Wij zijn jaloers!

Wij hebben alvast een sneak peek van het lookbook gezien en we kunnen één ding zeggen: het resultaat is werkelijk prachtig. Om de nieuwe items te shoppen moet je echter nog even geduld hebben: de zomer/lente collectie is vanaf begin januari verkrijgbaar via de website.

Fotografie: Robert Clyde Grima

Laatste nieuws

Zie ook