Louis Vuitton lanceert eigen magazine ‘The Book’

Naast een nieuwe collectie op de Paris Fashion Week heeft het Franse modehuis Louis Vuitton nog meer te showen dit najaar. Het merk komt namelijk met

Lees ook

Naast een nieuwe collectie op de Paris Fashion Week heeft het Franse modehuis Louis Vuitton nog meer te showen dit najaar. Het merk komt namelijk met een eigen tweejaarlijks tijdschrift, getiteld ‘The Book’.

Sylvia Jorif (voormalig hoofd Fashion bij de Franse Elle) is aangenomen als hoofdredacteur. Het magazine gaat gelijk global en wordt in 11 talen uitgebracht. Toch hoef je de nieuwe glossy niet in de schappen te verwachten binnenkort: het tijdschrift wordt alleen verstuurd naar selecte klanten.

Het eerste issue van de nieuwe glossy bevat 126 pagina’s, gevuld met backstage stories, fashionshoots én interviews.  Zo lees je bijvoorbeeld alles over de oudste Louis Vuitton tas. De Franse actrice Charlotte Gainsbourg prijkt – niet geheel verrassend – op de allereerste cover.  De muse van art director womenswear Nicolas Ghesquière staat er in ieder geval prachtig op. We like!

Laatste nieuws

Zie ook