MC Daily News: TOPSHOP naar Bijenkorf Amsterdam

TOPSHOP komt naar de Bijenkorf in Amsterdam. Op maandag 2 september om 11:00 uur wordt de shop-in-shop feestelijk geopend en daar kun jij bij zijn.

MC Daily News: TOPSHOP naar Bijenkorf Amsterdam

Hollen! TOPSHOP en TOPMAN komen naar de Bijenkorf in Amsterdam. Op maandag 2 september om 11:00 uur worden de shop-in-shops feestelijk geopend en daar kun jij bij zijn. Want wij mogen alle bezoekers van Marieclaire.nl uitnodigen voor deze heuglijke gebeurtenis.

Het immer fabuleuze Britse label TOPSHOP bestaat sinds 1964 en is hét ultieme fashionlabel voor de modebewuste working girl. Celebrities als Beyoncé, Sienna Miller en Kate Bosworth zijn fan. En wij ook.

De hele maand september staat EYE in het teken van fashion forward movies. Bekijk hier het programma >

Britse stijl van TOPSHOP naar NL

TOPSHOP en TOPMAN hebben al 500 winkels in het Groot-Brittannië en hebben zin om de Britse stijl naar Nederland te brengen. 'Binnen de levendige fashion scene van de Bijenkorf zijn wij erg blij om een shop-in-shop te openen. Voor ons is het een volstrekt natuurlijke ontwikkeling om deze stap te zetten.'

Bekijk de collectie van TOPSHOP, die jij binnenkort kunt shoppen in onze hoofdstad, hier. Op maandag 2 september vindt om 11:00 uur de opening plaats in De Bijenkorf in Amsterdam. En hoe fantastisch dat wij daar bij mogen zijn. Let’s go!