MC Daily News: last minute bikiniklaar

Nog niet bikiniklaar omdat je geen tijd had om aan je blitse zomerbody te werken? Gelukkig zijn er last minute redders in nood.

MC Daily News: last minute bikiniklaar

Nog niet bikiniklaar omdat je geen tijd had om aan je blitse zomerbody te werken? Om alsnog met een stevig en strak lichaam over het strand te paraderen, zijn er gelukkig snelle redders in nood: salontreatments én effectieve crèmes. Jouw weg naar last minute beauty.

Valmont Fit & Tone

Een superdeluxe behandeling van dit chique Zwitserse beautymerk zorgt direct voor een gladder en strakker lichaam. Handig als je last minute bikiniklaar wilt zijn. Eerst wordt op je hele lichaam de D. Solution Booster aangebracht, een slankheid activerend serum met een zeer hoge concentratie van de werkstoffen cafeïne en forskolin (afkomstig van een plant uit India die gewichtsverlies zou stimuleren). Daarna volgt de C. Curve Shaper, een crème die helpt de huid steviger te maken. Het effect: een tintelende frisheid op de huid die een uur aanhoudt en daarna voelt je lichaam ultrastrak aan. Fijn: deze high-endproducten zijn ook voor thuis - al moet je ze wel even zelf inmasseren (resp. € 198,30 voor 100 ml en € 260,30 voor 200 ml).

Clarins Body Lift Cellulite Control

Clarins Body Lift Cellulite Control pakt bestaande cellulite aan en voorkomt het ontstaan van nieuwe ‘bobbels’. Hoe? Door op de vetcellen te werken en zelfs op stamcelniveau, is de belofte. Dankzij watermunt, celosia (tropische plant) en cafeïne-extract. (€ 49,25 voor 200 ml).

Naast je summer slim body ook je pluishaar onder controle krijgen? Hier de gouden tip >

Guinot Longue Vie Buste

Mogen je borsten wat pronter? De koude douche is een old school tip, maar ook deze crème-gel maakt je huid steviger en mooier. Een subtiele shimmer zorgt ervoor dat je decolleté er direct mooi uitziet voor die reis naar de tropische zon (€ 67,20 voor 50 ml).

Geef jezelf een last minute cadeautje

Kies bijvoorbeeld een Body Refiner-treatment van de City Street Spa of de Hanakasumi-behandeling – een ‘waterloze’ scrub met kersenbloesemextracten – in de nieuwe spa van het Okura in Amsterdam. Beide traktaties zorgen voor een razendglad oppervlak waardoor je direct meer in vorm oogt.

Bikiniklaar? Dit helpt écht!

Eet één à twee weken geen chocolade, suikers en snacks en vervang je gewone thee en koffie door water met verse muntblaadjes en rooibosthee. Echt fanatiek? Verleng je dagelijkse workout met een halfuur.

Fotografie: Hans van Brakel