WIN! Samsung GALAXY camera

In de zomermaanden zijn er genoeg momenten die je wilt vastleggen en Marie Claire geeft daarom nu een Samsung GALAXY camera weg: de ideale reisgenoot.

WIN! Samsung GALAXY camera

Van een vakantie in de zomerzon tot aan een fabuleus festival: in de zomermaanden zijn er genoeg momenten die je op de gevoelige plaat wilt vastleggen. Goed nieuws! Je maakt nu kans op een Samsung GALAXY camera. 

Supersonische en dazzling foto's

Met deze Samsung GALAXY camera kun je met behulp van maar liefst 19 (!) automatische instellingen dazzling foto’s maken. En mocht je na het nemen van de kiekjes nog niet tout tevreden zijn, dan kun je nog aan de slag met het Photo Wizard-menu waarin je keuze hebt uit 65 fotobewerkingstoepassingen. Of je zoekt je heil in alle beschikbare Android-apps. Dit zijn er zo'n 700.000, dus er is genoeg keus (denk: Instagram, Adobe Photoshop Touch). Klinkt ingewikkeld? Is het niet: dit is een heuse SMART-camera, en die zijn heel snel en handig te bedienen.

Best faces

Voor echte perfectionistische camerafreaks is er ook nog de 'Smart Modus’, met o.a. de functie 'Best Face'. Opmerkelijk handig, want met behulp van deze modus ben je ervan verzekerd dat iedereen goed op de (portret)foto staat. Je maakt namelijk in één keer vijf foto's achter elkaar, waarna je per vriendin één van de vijf portretten kunt selecteren. Zo maak je zelf een keuze van de best faces die op de groepsfoto verschijnen. Picture perfect!

Jaloersmakend

Plus: je kunt je vrienden instant jaloers maken, want via Wi-Fi kun je direct vanaf de camera je foto's én video's op social media kanalen delen - waar je ook bent. E-mailen kan natuurlijk ook.

Ja, ik ben een camerafreak en wil deze camera winnen >

Samsung GALAXY camera in een notendop

Verkoopadviesprijs: vanaf € 429,- incl. BTW.Beschikbare kleuren: zwart en witBeeldscherm: 4,8 inch HD touchscreenBesturingssysteem: Android™ 4.1 Jelly BeanExtra: 19 automatische instellingen, Wi-Fi en Voice Control