MC Daily News: De Toekomstdag

Morgen kun jij je kennis en expertise tonen aan een bups, wellicht toekomstige, werkgevers. De Toekomstdag is dé perfecte dag voor jonge werkzoekenden

Lees ook

Ben jij op zoek naar je dream job, maar gaat het niet helemaal van een leien dak? Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Morgen kun jij je kennis en expertise tonen aan een hele bups, wellicht toekomstige, werkgevers. De Toekomstdag is dé perfecte dag voor jonge werkzoekenden. Zo kun je direct solliciteren op een baan, een beroepskeuzetest doen, een stage of leerwerkbaan vinden en je CV meenemen naar een heuse CV-dokter voor een ultieme re-styling van jouw professionele document, hoe fijn is dat. Maar er is meer! Je kunt deelnemen aan één of twee workshops van de Kamer van Koophandel: ‘Starten als ZZP-er’ of ‘solliciteren met social media’. Stoom je klaar voor je toekomst en sleep die droombaan in de wacht.

De Toekomstdag vindt plaats op 6 juni van 10.00 tot 15.00 uur in sporthal de Mammoet, Calslaan 101 te Gouda.

Wil jij nog meer kennis en contacten opdoen? Aanstaande vrijdag kun je de wildste ideeën op tafel gooien tijdens de Nationale Brainstormdag in Utrecht.

Laatste nieuws

Zie ook