Business Hotspot: Café Modern

Heb jij een belangrijke zakenlunch/diner en wil je wegblijven van voor de hand liggende toko's? Dan is Café Modern precies wat je zoekt.

Business Hotspot: Café Modern

Heb jij een belangrijke zakenlunch/diner en wil je wegblijven van voor de hand liggende toko's? Dan is Café Modern precies wat je zoekt. Dit kleine restaurant voert het Table d'hôte beleid. Dit betekent dat iedere tafel hetzelfde fijne menu op zijn bord krijgt. Het interieur van Café Modern bestaat uit vintage meubelen. Denk: oude schoolstoeltjes en een hippe racefiets. De strakke doch vintage vibe wordt echter vooral veroorzaakt door de oorspronkelijke intentie van het gebouw. Vroeger was het namelijk een bank. ’s Middags wordt de lunch bereid door de meisjes van Jacques Jour. Hun uitgebreide kaart bestaat uit meerdere gangen met een Franse inslag.

HotelVerblijft je lunchpartner iets langer in onze hoofdstad? Sla meteen twee vliegen in een klap. Je kunt hier namelijk ook heel fijn overnachten. Café Modern heeft een hotelgedeelte met drie kamers en een loft.

Café ModernLocatie: Meidoornweg 2, AmsterdamDatum: diner dagelijks vanaf 19.00. Lunch van maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur, op zondag van 10.30 t/m 18.00