Krijg 10% korting op hotels bij ebookers.nl

Zin om op reis te gaan?

Lees ook

Zin om op reis te gaan? In ons julinummer – die vandaag in de winkels ligt! – staat een mooie reisreportage over Ibiza. Een heerlijk eiland met relaxte sfeer en verborgen strandjes. Ebookers.nl geeft exclusief aan Marie Claire-lezers 10% korting op hotelboekingen.

Online reisbureau ebookers.nl heeft ook een Hotel app voor de iPhone en iPad. Een overzichtelijke app waarmee je in slechts drie stappen jouw hotelovernachting boekt. Door je GPS te gebruiken vind je heel gemakkelijk de hotels bij jou in de buurt. Je kunt ze onderling vergelijken, en hup: boeken maar! De ebookers Hotel app is te downloaden via de App store of via www.ebookers.nl/reizen/mobile/.

Hoe krijg je nou die korting?
De code – MARIECLAIRE10 – geeft korting op jouw volgende hotelboeking op Ibiza, maar als je liever ergens anders in de wereld wil verblijven dan kan dat ook: de code is geldig voor alle hotels wereldwijd. De code is te gebruiken bij hotelboekingen gemaakt via Ebookers.nl van 14 juni t/m 31 juli 2012, voor een verblijf van 14 juni t/m 31 oktober 2012.

Laatste nieuws

Zie ook