Nieuwe Lifestylewinkel Lodsh

Hoera! De producten van

Nieuwe Lifestylewinkel Lodsh

Hoera! Er is een nieuwe ster aan het interieurfirmament. 'I'm a new interior design brand, but I'm more than just a collection of furniture and accessoires', aldus de anonieme stem achter de nieuwe interieur- en lifestylewinkel The World of LODSH. Deze net geopende zaak op de Van Baerlestraat doet denken aan Lifestyle, maar dan met verwijzingen naar abroad

De producten van LODSH verwijzen naar verschillende culturen van over de hele wereld. Zo zijn er glazen, vazen en meubelen geïnspireerd op cosmopolitisch New York en tassen, agenda's en kussens die met hun vrolijke kleuren duidelijk verwijzen naar India. Alle producten zijn bovendien van natuurlijke materialen gemaakt. Wie The World of LODSCH binnenloopt, voelt zich daardoor meteen zen.

Leuke binnenkomer: als openingsknaller heeft de winkel de volgende acties bedacht. Bij twee kussens is het derde kussen gratis, op al het meubilair krijg je 20% procent korting en als je een tas van 50 euro of meer koopt, krijg je een heerlijke kamergeurder t.w.v 20 euro cadeau.

Reden te meer dus om snel een bezoek te brengen aan de Van Baerlestraat nummero 3.