Aan deze 5 dingen irriteren kappers zich het meest

Ai...

Lees ook

Je kapper heeft een hele belangrijke rol in je leven, je kunt ze dus maar beter te vriend houden want ze zorgen er uiteindelijk voor hoe jij over straat gaat met je coupe. Ook al lijken de meeste kappers altijd vrolijk en vriendelijk, soms kunnen ze zich enorm aan hun klanten irriteren, misschien zelfs wel aan jou. Dit zijn de 5 dingen waar kappers zich het meest aan ergeren.

1. De betweters

Kappers kunnen zich soms enorm irriteren aan klanten die alles beter weten. Ze knippen al jaren en soms zelfs wel 15 mensen per dag, ze weten wat ze doen. 

Lees ook: Vijf kapsels die je haar direct voller laten lijken 

2. Klanten die constant aan het bellen zijn

Klanten die één keer hun telefoon moeten opnemen is echt geen probleem, en ook twee keer kan nog. Maar als je continu aan het bellen bent, belemmer je enorm het werk van je kapper. Je bent automatisch minder gefocust op wat je kapper tegen je zegt en je leidt je kapper ook nog eens af.

3. Vragen of alleen de puntjes knippen ook goedkoper is


Nee. Alleen de puntjes knippen is niet goedkoper. Je kapper of kapster is evenlang met alleen je puntjes bezig als met een heel groot stuk van je haar knippen. Dus dezelfde hoeveelheid tijd voor minder geld zou een beetje gek zijn.

4. Klanten die je aankijken tijdens het wassen

Het zijn voornamelijk mannen die het doen, de kapper aankijken tijdens het wassen van het haar. Je ligt met je hoofd in een grote wasbak en je kapper of kapster hangt boven je. Je kan je wel voorstellen dat het voor je kapper niet heel prettig is als je aan het staren bent. #Creepy

5. Klanten die ineens van plannen veranderen

Kappers kunnen zich ook enorm ergeren aan mensen die plots hun plan willen veranderen. Vooraf hebben de kappers rekening gehouden met een bepaalde hoeveelheid tijd per klant, bij bijvoorbeeld bijpunten zijn ze twintig minuten kwijt en voor je hele coupe verven zeker drie uur. Als je last minute ineens je haar wil laten verven in plaats van alleen knippen, raakt je kapper meestal lichtelijk in paniek.

Bron: Beau Monde | Beeld: Nappily Ever After

Laatste nieuws

Zie ook