De Kardashians pakken weer uit voor Halloween

Dit wil je zien.

Lees ook

De familie Kardashian/Jenner heeft Halloween niet ongemerkt voorbij laten gaan. Sommige leden lieten zich tijdens de jaarlijkse verkleeddag zelfs in verschillende outfits vastleggen.

Elle Woods

Kim Kardashian deed Legally Blonde-tijden herleven door verkleed te gaan als Elle Woods, het personage dat Reese Witherspoon speelde in de film. Jongste zusje Kylie Jenner liet zich omtoveren door zeemeermin Ariel uit The Little Mermaid, nadat ze zich eerder al als Playboy-bunny had laten fotograferen.

Lees ook: De beste Halloween make-up looks voor je op een rij

Cruella De Vil

Ook moeder Kris Jenner liet zich inspireren door een animatiefilm: zij ging verkleed als één van de muzikanten uit Coco. Khloe Kardashian koos ook voor een Disney-personage, Cruella De Vil uit 101 Dalmatiërs, en Kourtney ging als een personage uit The Vampira Show.

Duiveltjes

De jongste generatie van de familie werd dit jaar ook flink uitgedost. Kims dochter North ging samen met nicht Penelope, de dochter van Kourtney, verkleed als duiveltjes. Eerder deze week deelde Kylie al een foto van haar eenjarige dochter Stormi, gekleed in een miniversie van de outfit die haar moeder droeg naar het Met Gala dit voorjaar.

Oempa Loempa

Haar evenoude nichtje True, de dochter van Khloé, kreeg donderdag voor Halloween verschillende kostuums aangemeten. Het meisje ging verkleed als zwaan, bij, leeuw en als Oempa Loempa uit Sjakie en de chocoladefabriek.

Kijk mee!


Bron: Grazia | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook