Wow! Met deze concealer hack creëer je een 'facelift'

Het resultaat is verbluffend...

concealer hack

Concealer is voor velen een holy grail product, want je werkt er snel donkere kringen en andere oneffenheden mee weg. Maar wist je dat je er ook je gezicht mee kunt 'liften'?

Viral video

TikTokker Megha Singh gaat met haar beautytutorial op dit moment viral. Op TikTok laat ze namelijk zien hoe je een 'facelift' effect creëert met behulp van een concealer. Enne, het resultaat is verbluffend!

How-to

Megha laat in het filmpje zien hoe je de concealer op bepaalde punten van je gezicht aanbrengt, zoals onder je oog, bij je mondhoek en bij je neus. Daarna blend ze de concealer met een BeautyBlender, et voilà! Om het resultaat goed zichtbaar te maken, laat ze de linker- en rechterkant van haar gezicht zien. Bij de ene helft heeft ze de concealer aangebracht en bij de andere helft niet. En eerlijk, wij zijn onder de indruk!

'Facelift'

De viral video is inmiddels meer dan honderdduizend keer geliked en andere TikTokkers hebben deze hack ook uitgeprobeerd. Benieuwd geworden? Snappen we! Bekijk hieronder de how-to video van Megha.

@meghaess

Facelift anyone? ##facelift ##concealerhack ##makeuphack ##makeuptricks ##makeuproutine ##itsaremix ##gotthisforyou ##makeuptutorial ##skincareroutine ##foryou

♬ BDASH Breathe - BDash
Beauty
  • Glamour UK
  • iStock
  • TikTok