doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Deze 5 items mogen niet in je home office ontbreken

Nu je meer dan ooit thuis zit, mag je best het interieur eens even lekker opfrissen met nieuwe items.
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
Thuiskantoor

Nu je meer dan ooit thuis zit, mag je best het interieur eens even lekker opfrissen met nieuwe items. Zeker als het je (geïmproviseerde) thuiskantoor betreft. Met slechts een paar kleine accessoires kun je de boel al flink opleuken.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Duurzaam shoppen

Een nieuwe stoel, mooi lampje of opbergmandje; een knusse home office maakt werken stiekem ook leuker. Mee eens? Neem dan eens een kijkje bij het Scandinavische interieurbedrijf Jotex dat sinds kort ook aan Nederland levert.

Jotex pakt het anders aan. Het merk gelooft in duurzaam shoppen, ook wat interieur betreft. Net als een capsule collectie voor je garderobe met enkele basic items die jarenlang mee gaan, doet Jotex hetzelfde met interieur. Er worden mooie, maar tijdloze items verkocht die in ieder interieur een aanwinst zijn. Denk bijvoorbeeld aan handgemaakte stukken van mooie materialen die het zeker waard zijn om in te investeren dus.

Seasonal decoration

Maar, geen zorgen, tegelijkertijd zorgt Jotex voor een snel wisselende collectie van betaalbare seasonal decoration, zodat je je huis ieder seizoen toch een nieuwe touch kunt geven. Van monochrome kleurstellingen, een mix en match van dessins of opvallende details: er is voor ieder wat wils om je huis, of thuiskantoor, echt persoonlijk te maken.

Benieuwd naar onze favorieten voor je thuiskantoor? Kijk mee.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');