doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Babynieuws! Jennifer Hoffman is bevallen van eerste kindje

De actrice en haar vriend Dorian verwelkomen hun eerste kindje.
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
Jennifer Hoffman

Hoera! Jennifer Hoffman en Dorian Geis zijn voor het eerst ouders geworden van een zoon. Op Instagram maakte de actrice het blije nieuws wereldkundig.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Zoontje

"Terwijl iedereen in de ban is van de sneeuw en het Nederlandse winterweer, zijn wij al vanaf 5 februari 00:22 uur volledig in de ban van onze zoon Cooper", schrijft Jennifer bij een romantisch kiekje van haar en Dorian. "We zijn zo vreselijk verliefd. Hij is de knapste baby die ik ooit heb gezien en hij ruikt het allerlekkerste van de hele wereld. Voor altijd."

Ook doet de actrice uit de doeken dat ze thuis is bevallen. "Met een geweldig team dat ik tot in de eeuwigheid dankbaar ben voor de, soms dappere, keuzes die ze gemaakt hebben. Ze hebben mij gezien en naar onze zoon geluisterd. Meer had ik niet kunnen wensen."

Babykriebels

Helemaal zeker was Jennifer er voorheen niet van dat ze ooit moeder zou worden. Zo vertelde ze onlangs nog aan het tijdschrift Jan dat ze aanvankelijk niets van baby's moest weten. "Ik ben niet zo'n vrouw die op baby's duikt", zei ze daarover. Toch kreeg zij door haar relatie met Dorian steeds meer babykriebels.

Een zwangerschap is alleen niet altijd vanzelfsprekend en ook bij Jennifer en haar vriend lukte het niet meteen. Ze maakten zich dan ook op voor een ziekenhuistraject. "Maar toen kwam corona en kon zo'n traject sowieso voorlopig niet doorgaan", zei de presentatrice. "Dus heb ik het losgelaten. Niet veel later bleek ik toch in verwachting te zijn. Iemand wilde er blijkbaar graag zijn."

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');