doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Rens Kroes deelt voor het eerst foto met dochtertje Maya

Het is voor het eerst dat we het gezichtje van Rens' dochter zien.
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
Rens Kroes

Het is alweer een paar maanden geleden dat Rens Kroes en Sid ouders werden van dochtertje Maya Jade. Zo nu en dan deelde de foodblogger prachtige beelden van het kleine meisje op Instagram, maar showde daarbij nooit haar gezichtje. Tot nu!

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Bolle wangetjes

De kleine Maya Jade is inmiddels ruim drie maanden oud. Op de socials van Rens is te zien dat zij en haar lief Sid enorm genieten van het ouderschap. Toch bracht de foodie nog niet eerder het gezicht van haar dochter kenbaar in beeld. Gisteren bracht de columniste daar echter verandering in.

In het kader van Wereldpeulvruchtendag plaatst de blondine een té schattige foto op Instagram van haar en Maya in de keuken. Te zien is hoe ze samen een heerlijke smoothie bereiden. En hoewel de smoothie er verrukkelijk uitziet, is het toch Maya die de show steelt met haar nieuwsgierige blik en schattige wangetjes.

Zware bevalling

De kleine Maya Jade kwam op 23 oktober 2020 ter wereld. Eerder liet Rens weten dat haar dochtertje thuis "in een mooie, verwarmende omgeving" is geboren. "Met de mooiste en de meest liefdevolle vrouwen en natuurlijk papa om haar heen", schreef zij toen op Instagram.

Het was echter geen gemakkelijke bevalling, vertelde ze. "Nog nooit heb ik zo hard moeten werken in mijn leven, maar de liefde voor ons kind overstijgt alles (ook het herstel, wat pittig is en waar niet veel over wordt gesproken)."

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');