Salopettes zijn terug en zo draag je het item stijlvol

Voor een moeiteloos coole look.

Lees ook

De tuinbroek had niet altijd de meest fashionable status. De salopette werd afgedaan als het stiefkindje in in de modewereld, maar de easy-to-wear tuinbroek heeft z’n status verhoogd. Yes, de salopette is terug en stijlvoller dan ooit. Dit is hoe je ‘m draagt.

Denim salopette

Denken we aan een salopette? Dan denken we aan denim. De klassieke spijkerstofversie kun je op een basic manier dragen door het te combineren met een simpel t-shirt en sneakers. Up je dungaree game door het item te dragen met een simpele (turtleneck) top of combineer het met een gedetailleerde blouse. Honestly, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Corduroy

Hoewel de denim tuinbroek nog wordt bestempeld als dé klassieker onder de salopettes, zijn ook andere stoffen inmiddels geliefd voor het kledingstuk. Think corduroy. Deze stof maakt het kledingstuk speelser, zonder dat het kinderlijk oogt. Ga je voor de geribbelde stof variant? Was dan niet bang om met kleur te spelen.

Leather overalls

Mag een outfit wel wat sexier met een edgy randje? Ga dan voor de leren overall. Draag het met een basic shirt en een paar hakken of maak je outfit extra bold met een dierenprintje.

Overall dress

Het moge al duidelijk zijn dat de tuinbroek zoals we 'm ooit kenden een behoorlijke upgrade heeft gehad. Ook de tuinbroekjurk is a thing. Een wit shirt of witte blouse staat altijd klassiek bij deze jurk en een set chunky boots of sneakers geeft het de laatste finishing touch.

Bron: The Trend Spotter | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook