doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Dit is wat je wilt weten over de modetrend cocooning

Net zo knus als het klinkt.
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
cocooning

Nu we en masse thuiswerken kunnen we schaamteloos onder een kleedje werken of ons lichaam in een snuggie wentelen. Zou je graag dat knusse gevoel op een more fashionable manier willen behouden? Dan ga je heel erg blij worden van de cocooning-trend.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Cocooning

Momenteel moeten we fysiek contact nog altijd tot een extreem minimum beperken. Nu het coronavirus nog steeds om zich heen slaat, zit een knuffel er daarom voorlopig nog niet in. Gelukkig kunnen we nog wat knusheid vinden in bepaalde kledingstukken die ons toch dat omarmde gevoel geven. En dat is precies wat cocooning is: cozy kledingstukken die jou als het ware knuffelen als je het draagt.

De nieuwste trend cocooning omarmt de coziness van de snuggie en geeft het de draagbaarheid van alledaagse items. Het gaat hierbij om kledingstukken die makkelijk te dragen zijn en je een knus gevoel geven, een knuffel als het ware.

Inspiratie

Denk bij cocooning niet alleen aan sweatshirts, maar ook aan knitted jurken, puffy ponchos, puffer jackets, oversized blouses, oversized jassen, oversized rokken, anything oversized eigenlijk, en zwierige jurken. Wij zetten wat inspiratie voor je op een rijtje.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');