Babynieuws: Karlie Kloss bevallen van haar eerste kindje 

Karlie en haar man Joshua verwelkomen hun eerste kindje.

Karlie Kloss

Prachtig nieuws voor Karlie Kloss en haar man Joshua Kushner: de twee zijn ouders geworden. Aan hubby Joshua de eer om het nieuws met de wereld te delen.

De baby

Met veel bombarie gaat de baby-aankondiging van Karlie en Joshua niet gepaard. “Welkom op de wereld”, schreef de nieuwbakken vader op Instagram bij een foto van zijn baby. Naar de naam van de kleine blijft het momenteel nog gissen.

Karlie herself heeft het moederschap ook nog niet Instagram official gemaakt. Daarnaast was het topmodel de afgelopen tijd ook niet erg actief op het sociale medium en slechts enkele kiekjes van haar baby bump sieren haar feed.

Schoonfamilie

Sinds 2012 zijn Karlie en Joshua dolgelukkig samen en in 2018 gaf het stel elkaar het jawoord in New York. Dat de twee serieus zijn over hun relatie is dus wel duidelijk, maar Karlie werd niet meteen door haar in-laws geaccepteerd.

Haar zwager, Jared Kushner, is namelijk niemand minder dan de man van Ivanka Trump – inderdaad, de dochter van. Dat Karlie haar politieke mening, die haaks op die van de Krushners staat, niet onder stoelen of banken schoof, werd het topmodel niet in dank afgenomen.

Celebrity
  • Town and Country Mag, RTL Nieuws
  • BrunoPress, Instagram