Op deze manier zou Meghan Markle haar dochter op de wereld willen zetten 

Meghan wilde ook thuis van Archie bevallen, maar dat werd ‘m destijds niet. 

Meghan en Harry

Op Valentijnsdag deelden Meghan Markle en prins Harry het prachtige nieuws dat ze opnieuw ouders worden. In de zomer wordt de kleine verwacht en rumor has it dat het koppel hun dochter thuis ter wereld wil brengen.

Thuisbevalling

Meghan zou het liefst thuis willen bevallen van haar dochter, dit beweert een bron die dicht bij het koppel staat tegenover Page Six. Zet de hertogin van Sussex haar dochter daadwerkelijk thuis, dus in Californië, op de wereld? Dan is de kleine hiermee het eerste kind binnen de Britse koninklijke familie dat buiten Engeland wordt geboren.

Hoewel het nog enkel geruchten zijn dat de Suits-actrice thuis wil bevallen, is het niet heel onwaarschijnlijk. Zo plande Meghan voor baby Archie ook een thuisbevalling, al kon dat om medische redenen niet doorgaan. “Uiteindelijk adviseerden haar doktoren om naar het ziekenhuis te gaan”, aldus de bron. Meghan en Harry, die niets liever wilden dan een veilige bevalling, vertrokken toen naar het Portland ziekenhuis in Londen, waar Archie op 6 mei 2019 werd geboren.

Een dochter

Tijdens Meghans eerste zwangerschap maakte het koppel het geslacht van hun kindje pas bekend nadat Archie geboren was. Over de sekse van hun kindje deden ze tijdens deze zwangerschap echter niet mysterieus. Zo onthulde Harry in het interview met Oprah dat het stel een dochter verwacht. ““Het is een meisje”, vertelde hij toen trots. “We zijn dankbaar en beide opties zouden geweldig zijn geweest. Het voelt fantastisch. Om eerst een jongen te krijgen en daarna een meisje, wat kun je je nog meer wensen?”

Celebrity
  • Page Six, RTL Boulevard
  • BrunoPress