Dit zijn de leukste cadeautips voor Moederdag 

Een aantal cadeau's waar je moeder blij van wordt.

moederdag

Aankomende zondag is het moment om je moeder even extra te verwennen op Moederdag. Wil je dat graag doen met een presentje, maar heb je geen idee wat? Wij zetten wat inspiratie voor je op een rij. En of je het nu persoonlijk wilt geven of het liever per post verstuurt: er zijn genoeg opties om jouw moeder in het zonnetje te zetten!

Adopteer een wijnstok in een wijngaard 

Delen jij en je moeder een passie voor wijn en wil je dit jaar iets originelers geven dan een goede fles? Adopteer dan een wijnstok voor je moeder bij Wijntuinen. Hiervoor krijgt je moeder meteen een cadeaubox met onder andere een fles wijn en een adoptiecertificaat. Daarnaast staan er elk kwartaal leuke uitjes gepland, zo kunnen jij en je mom een dagje meehelpen op de wijngaard of een wijnwandeling maken. En als adoptant krijgt je moeder ook nog eens 2 flessen wijn opgestuurd in november.

Horloge

Ook het Zwitserse horlogemerk Longines zet moeders dit jaar in het zonnetje. En zeg nu zelf, hoe leuk is het om je moeder een horloge te geven? Een tijdloos design dat elegant, stijlvol en functioneel is. Pretty neat voor een Moederdagcadeau.

Parfum

Met een parfum sla je de plank nooit mis, zeker niet met een klassieke geur. Voor Moederdag selecteerde Chanel vier verschillende geuren, N°5, Gabrielle Chanel, Chance Eau Tendre en Coco Mademoiselle, waarvan laatstgenoemde een geur voor de vrije en ondernemende vrouw is. Perfect voor jouw moeder.

Een bosje bloemen

Wie vindt het niet heerlijk om de geur van verse bloemen in huis te halen? Fleur het interieur van je moeder letterlijk op door haar een prachtig boeket te schenken. Lukt het je niet om dit jaar bij je moeder op visite te gaan? Dan kun je haar via Bloomon makkelijk een bosje schenken per post.

Een zoete lekkernij

Als je moeders verjaardag en Moederdag iets met elkaar gemeen hebben, is het wel dat er iets lekkers gegeten moet worden. Bak voor je moeder een heerlijke appeltaart, een batch chocoladebrownies of een portie macarons. Ben je niet zo wegwijs in de keuken? Dan kun je altijd nog een gebakje bestellen en laten bezorgen, bijvoorbeeld bij The Brownie Box.

Misschien ook voor jou:
Verras je moeder op Moederdag met deze recepten
Lifestyle
  • Wijntuinen, Longines, Chanel, Bloomon, The Brownie Box
  • Mamma Mia, Instagram