Deze it-bag is op dit moment razend populair

Perfect voor als je niet teveel spullen wil meenemen.

it-bag

Niet alleen diamanten, maar ook een tas is a girl's best friend. Je vervoert namelijk gemakkelijk je bezittingen erin. Maar je hebt vast weleens in een situatie gezeten dat je op zoek was naar je telefoon en je uiteindelijk zes lippenstiften, een make-up spiegeltje en een pen tevoorschijn haalde. Well, good news! De it-bag van dit moment voorkomt dit probleem, want de mini-tas is op dit moment razend populair!

Mini bag

Hoe groter de tas, hoe meer spullen je mee kunt nemen. Enne, het tegenovergestelde geldt natuurlijk als je een mini-tas hebt. Maar heb je echt meer nodig dan alleen je telefoon, sleutels, id-kaart, wat geld, een lippenstift en desinfectiemiddel? De mini bag heeft wél het voordeel dat je nooit meer je spullen kwijt raakt in je tas. Waar we de trend nog altijd zien bij Jacquemus, zijn ook andere designers fan en hebben een eigen ontwerp aan hun collectie toegevoegd.

Populair

Hoewel je drie jaar geleden al kennis maakte met de it-bag, is de trend ook dit jaar hot and happening. Gespot om de armen, handen én lichamen van de meest stijlvolle modeliefhebbers. Benieuwd hoe je de mini-tas draagt? Scroll dan naar beneden voor je dagelijkse dosis fashion inspiratie.

Fashion
  • L'Officiel USA, Who What Wear
  • BrunoPress, Instagram